.

.

TOTS 21

Imatge d'una edició anterior de l'Open Water. Foto: Cedida

Imatge d’una edició anterior de l’Open Water. Foto: Cedida

Aquest diumenge 28 d’agost es desenvoluparà la segona edició de la  travessia nedant Open Tàrraco Water de 3,2km que transcorre per quatre platges de la ciutat de Tarragona: la Platja Llarga, la Savinosa, l’Arrabasada i el Miracle.  

La prova ha superat  totes les previsions de participació amb la inscripció de més de 160 participants provinents de 35 clubs de Catalunya que milloren amb escreix l’anterior edició. La travessia que forma part del Circuit català puntuable de travessies de la Federació Catalana de Natació, està organitzada pel Club Natació Tàrraco i compta amb la col∙laboració del Club de Vela Platja Llarga i de l’Ajuntament de Tarragona.

Hi hauran dues sortides diferenciades. A les 10:00h serà el torn dels més petits de les categories alevins i benjamins (menors de 14 anys) que nedaran un recorregut de 800m a la Platja del Miracle i a les 11:15h hi hauran les sortides de dones i homes federades des de l’extrem sud de la platja Llarga que aniran fins la platja del Miracle.  

A la travessia s’espera la participació de nedadors de gran nivell com Aida Beltran, actual subcampiona d’Espanya de llarga distància que lluitarà per la victòria a la modalitat femenina junt a altres nedadores que encapçalen el rànking del circuit català com Sabina Martínez del CN Tàrraco. A la masculina, nedarà l’actual campió de Catalunya del circuit d’aigües obertes, Jordi Bosch del CN Sant Andreu i els nedadors del CN Tàrraco, César G. Espresati, Jordi Romero i José Javier Montón que van finalitzar en tercera, quarta i quinta posició del rànking de l’any passat del circuit de travessies. El recorregut previst permet al públic fer el seguiment visual de la prova per les diferents platges que travessa la prova i de l’arribada a la platja del Miracle.