.

.

TOTS 21


Imatge de la presentació de l’esdeveniment esportiu.

Més de 150 pilots participaran en la segona prova puntuable de la Copa de España de Trial de 2018 que es durà a terme aquest diumenge, 13 de maig, al Bikepark de Torredembarra. L’organització va a càrrec del Club Costa Daurada Biketrial Torredembarra, la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra i les Federacions catalana i espanyola de Ciclisme.

El president del Club Costa Daurada Biketrial Torredembarra i pilot, Àngel Batlle, ha explicat que es preveuen grans duels entre els competidors ja que en la Copa de España es juguen plaça per al mundial. També ha destacat que els diferents circuits són molt complets i variats, i ha agraït el suport de l’Ajuntament.

L’horari de la competició, amb entrada gratuïta per al públic, serà el següent:

  • De 9 h a 10.30 h: Màster i opens. Entrega de premis: 11.30 h
  • De 10.30 h a 12.30 h: Cadet, elit femení, infantil, promesa i cadet femení. Entrega de premis: 13.30 h
  • De 12.30 h a 14.15 h: Elit, júnior, femení escola, aleví i principiant. Entrega de premis: 15.30 h
  • De 14.30 h a 15.30 h: Final elit: Entrega de premis: 15.30 h. La categoria elit realitzarà una final amb els sis millors pilots de les dues primeres voltes.

El regidor d’Esport, Raúl García, ha agraït al club la tasca que realitza en l’organització d’esdeveniments que atrauen molt de públic al municipi i també beneficien el sector turístic i comercial. De fet, el Club Costa Daurada Biketrial Torredembarra ja té prevista l’organització  de la Copa Catalana de BTT al juliol, la Marxa d’adults al setembre i la Copa Catalana de ciclocròs al novembre, aquests dos últims esdeveniments amb la previsió de més de 200 participants cadascun.