.

.

TOTS 21


CCGR_Tgn001

Més de 120 persones participaran aquest cap de setmana en les accions formatives programades per l’equip de Voluntaris Tarragona 2017. Concretament s’oferiran quatre accions formatives, dividides entre dues Xerrades Informatives, dirigides a voluntaris recentment inscrits; i dues sessions de Formació Bàsica del voluntari2017, destinada a voluntaris que ja han participat prèviament amb activitats dels Jocs Mediterranis.

Logo Noticia ValorEn aquest 2015 l’organització dels Jocs ha iniciat un itinerari de formació, el qual pretén oferir una oferta de formació als voluntaris que els especialitzi progressivament en les seves àrees d’interès des d’ara fins al 2017, quan es duran a terme sessions formatives in-situ a les instal·lacions de Tarragona i les seus.

També s’han començat les formacions complementàries amb cursos impartits pel propi equip de voluntaris de Tarragona 2017 i per entitats externes del territori, com la Federació Catalana de Voluntariat Social o la Jove Cambra Internacional de Tarragona. Destacar també que el mes de març està previst iniciar les formacions específiques per a persones amb discapacitat, les quals seran impartides per entitats referents del territori.

Les places de formació previstes per aquest 2015 són més de 2600. En tan sols un mes i mig hi ha participat més 220 persones.