.

.

TOTS 21


Un miler de persones es donen cita a la 8a Mostra del Bull a Torredembarra. Foto @miniterrani

Un miler de persones es donen cita a la 8a Mostra del Bull a Torredembarra. Foto @miniterrani

La popular Mostra del Bull de Torredembarra en la seva 8a Edició ha tingut lloc aquest migdia als Jardins de Cal Bofill amb la participació de més de 1000 persones i 500 racions venudes a un preu de 3€ amb beguda inclosa.

El bull és un plat típic del municipi que s’elabora amb l’estómac sec de la tonyina i a partir del qual es poden trobar diverses variants i usos oferint tapes diferents com el bull a l’all i pebre, croquetes de bull i samfaina de bull.

La mostra ha comptat amb un showcooking sota el títol ‘Com es cuina el bull?’, a càrrec d’Oriol Castro, component de l’equip del Bulli Fundation i co-propietari del Restaurant Compartir de Cadaqués i d’Àlex Segú, del Restaurant Mulsum de la Riera de Gaià, dos grans xeps que han acaparat a la perfecció l’atenció dels assistents.

S'han venut fins a 500 racions de bull

S'han venut fins a 500 racions de bull. Foto: Anna F.

Fonts de l’Ajuntament torrenc valoren positivament a Tarragona21 la participació i “èxit” d’enguany en el que suposa “un bon impacte econòmic” aconseguint objectius diversos com “donar a conèixer aquesta tradició marinera de Torredembarra, promocionar i incentivar la zona, i atreure gent junt a la campanya del Miniterrani buscant un públic familiar i proper”.

Oriol Castro, component de l’equip del Bulli Fundation i co-propietari del Restaurant Compartir de Cadaqués i Àlex Segú, del Restaurant Mulsum de la Riera de Gaià

Oriol Castro, del Bulli Fundation i co-propietari del Restaurant Compartir de Cadaqués i Àlex Segú, del Restaurant Mulsum de la Riera de Gaià. Foto: Anna F.

Els assistents han anat amenitzats per havaneres i han pogut degustar tapes variades de bull. Els més petits també han gaudit amb inflables i un taller infantil de cuina a càrrec del Petit Xef. De cara a l’any vinent, l’Ajuntament té pensat introduir novetats en el que consideren “un acte referent de la Costa Daurada”.

-Adrià Recasens-