.

La regidora de Turisme i els organitzadors, durant la presentació de les jornades

El passat 2 de març van finalitzar les jornades gastronòmiques ‘La Part Alta Somriu a la Crisi’ després de ser prorrogades  una setmana més degut a l’èxit i la demanda per part del públic. Durant els 21 dies que han durat les jornades, més de 10.000 persones han passat pels 15 restaurants de l’associació gastronòmica ARPA.

A aquesta xifra, cal sumar-hi les prop de les 6.000 d’ampolles de vins de les D.O. del territori com ara DO Tarragona, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Cava i DOQ Priorat que s’han consumit durant les jornades.

‘La Part Alta Somriu a la Crisi’ són unes jornades gastronòmiques celebrades amb l’objectiu d’apropar al públic la gastronomia de la ciutat i els vins del territori  a uns preus inferiors als habituals.

El president d’ARPA Quintín Quinsac ha comentat que: “Estem molt satisfets amb la resposta del públic tarragoní i ja estem preparant properes accions per aquesta temporada de primavera- estiu”.

El proper mes de juliol,  ARPA organitzarà durant la setmana del Concurs de Focs Artificials la 5ena edició de “Sopars sota els Focs” al Passeig de les Palmeres i a partir de meitats de juliol fins setembre, celebrarà el “3er Festival ARPA: Sopars i Música en viu”, que proposa gaudir de sopar i concerts als restaurants de la Part Alta.

Per la seva banda, la presidenta del Patronat de Turisme i regidora de comerç, Patrícia Anton, ha manifestat novament la seva satifacció davant l’èxit d’aquestes jornades que correspon principalment a “l’alta qualitat gastronòmica dels nostres restaurants i restauradors”.