.

.

TOTS 21


El parc es va celebrar al poliesportiu de Roda

El parc es va celebrar al poliesportiu de Roda

La divuitena edició del Parc Nadalenc infantil de Roda de Bera va tancar, el passat 4 de gener, amb una assistència de 1.052 nens i nenes. Organitzat per l’Ajuntament, el Punt d’Informació Juvenil (PIJ), el Centre Obert municipal i per voluntaris i voluntàries del grup En Formem Part!, l’oferta d’oci nadalenc va oferir als més menuts, durant set dies, del 27 de desembre al 4 de gener, l’oportunitat de passar les tardes de Nadal, de quatre a vuit, al Poliesportiu, gaudint amb inflables, tallers de pintura i manualitats, música, jocs i esport.

Per altra banda, 190 joves van gaudir amb l’oferta lúdica que l’Ajuntament, a través del PIJ, posa a l’abast del jovent durant el Nadal, l’Espai Juvenil, que enguany arribava a la seva 13a edició. Durant cinc dies els nois i noies de més de 12 anys d’edat també van poder gaudir, en aquest cas de deu a dotze de la nit, al Poliesportiu d’inflables, futbolí, jocs de taula, música, entre d’altres activitats.

Infants i joves solidaris

Per tercer any consecutiu el primer dia del Parc Nadalenc i de l’Espai Juvenil es va realitzar una recollida d’aliments per a ser donats a l’ajuda alimentària de l’Ajuntament de Roda de Berà. D’aquesta forma tots els infants i joves que van portar el 27 de desembre algun aliment o producte d’higiene van poder accedir a ambdós espais de forma gratuïta