.

Reina i Molina volen tornar a celebrar un triomf vital

Reina i Molina volen tornar a celebrar un triomf vital


El Nàstic rep aquest dimecres (20:30h) a l’Osasuna en un partit clau en la lluita per l’ascens directe. De guanyar, els granes es col•locarien segons a falta de l’Oviedo Leganés de dijous. Vicente Moreno tornar a tenir a tota la plantilla disponible per al crucial duel en un Nou Estadi que s’ha de tornar a convertir en una olla a pressió.

La victòria a Saragossa va desfermar una petita eufòria entre l’entorn del Nàstic. Però sense temps per assaborir-ho, el Nàstic es tornarà a calçar les botes en una altra final davant d’un altre rival directe. Totes les mirades ja estan posades en l’ascens directe. És el gran objectiu ara mateix, oblidant-se per complet del play-off. Però per aspirar a ser equip de Primera és necessari derrotar a Osasuna al Nou Estadi.

Els navarresos també apuraran les últimes opcions d’ascens directe. Arriben amb la moral pels núvols després de remuntar a casa un 0-2 davant del Numancia. S’ho juguen tot. Igual que un Nàstic que vol trencar la ratxa d’empats amb rivals directes a casa. Còrdoba, Oviedo i Leganés. Davant d’Osasuna no es pot fallar.
Vicente Moreno té a tota la plantilla a disposició, després de que s’hagi confirmat que Madinda, Aburjania i Ondoa no hauran de viatjar amb les seves seleccions. Gerard Valentín és l’únic dubte i fins hores abans del partit no es decidirà si està en condicions de jugar.

Una victòria del Nàstic permetria als granes dormir en ascens directe i esperar a dijous per saber el resultat de l’Oviedo Leganés. A can Nàstic les calculadores ja comencen a treure fum. I és que amb dos victòries del Nàstic i dos ensopegades del Leganés davant dels asturians i el Llagostera el proper diumenge, permetria als de Tarragona ser, matemàticament, equip de Primera Divisió el mateix diumenge. Però el primer pas, i l’indispensable, és derrotar a Osasuna al Nou Estadi.