.

.

TOTS 21


Merino va presentar la seva dimissió. Foto: Nàstic

Juan Merino, entrenador del Nàstic, ha confirmat aquest migdia que recentment -sense especificar quan- va presentar la seva dimissió, però el Consell d’Administració no la va acceptar. Merino ha sortit al pas dels rumors i de les informacions que apuntaven que el propi Consell es plantejava la seva destitució en cas de mal resultat a Vallecas.

Sorpresa majúscula en la sala de premsa del Nàstic en la prèvia d’una nova final contra el Rayo Vallecano. Merino ha estat preguntat per les informacions aparegudes aquesta setmana sobre el futur. L’empat davant de l’Oviedo, sobretot la mala primera meitat, va provocar una reunió d’urgència del Consell d’Administració. De la mateixa reunió es desprenia que el partit d’aquest divendres podria ser un ultimàtum per al tècnic andalús.

“No entendria que hi hagués un ultimàtum. L’altre dia -sense especificar quin però deixant entreveure que va ser tot just després de l’Oviedo- vaig presentar la meva dimissió i sense cobrar ni un sol euro. El Consell no la va acceptar, ens vam donar la mà i aquí continuo amb tota la força del món”.

A més, el tècnic grana ha reconegut que tot el que s’ha parlat durant la setmana “crea molta negativitat”, però ha volgut deixar clar que està molt agraït “a la plantilla i al director esportiu pel seu suport”. Aquesta frase la repetida en dues ocasions. Sense mencionar en cap moment ni al president Josep Maria Andreu ni el president de PromoEsport, Rodri.

Tot i això, Merino ha redundat en la idea del que cal ara “és màxima unitat per aconseguir la salvació. I no tinc cap dubte de que ho aconseguirem”.

Joan Castell