.

.

TOTS 21


Matías Alonso, Matías Alonso, Francisco Javier Domínguez i Carlos Sánchez seran diputats al Parlament de Catalunya. Foto: Tarragona 21

Matías Alonso, Francisco Javier Domínguez i Carlos Sánchez seran diputats al Parlament de Catalunya. Foto: Tarragona 21

Com a dia de primeres lectures el número 1 de Ciutadans al Parlament, Matías Alonso, ha afirmat que el “president Mas està completament amortitzat”, l’ha acusat de practicar “un populisme totalment antidemocràtic” i ha demanat la seva dimissió.

De cara a la següent legislatura Alonso ha reconegut que la composició serà un puzzle difícil d’encaixar però ha promès que Ciutadans lluitarà perquè el Parlament no es converteixi “en un nou panorama Màtrix” allunyat de les polítiques socials que necessita la ciutadania. Matías ha titllat de la situació com a “possible enquistament” de la política catalana.

Alonso també s’ha referit a la davallada de le vella política (PSC i PPC). Alonso ha criticat la posició immobilista dels populars catalans. Ha parlat d’augment del populisme de la CUP i ha possat en possat en dubte que la candidatura no doni suport a Mas.

Ha assegurat que el resultat ha estat millor del que esperava el partit i s’ha mostrat convincent en dir que els bons resultats són fruit del “programa polític amb més de 800 propostes per tota Catalunya”.

Alonso s’ha refermat en “la realitat” que Catalunya és una comunitat autònoma dins de l’estat espanyol i membre de la Unió Europea. A més ha afegit que el futur de Catalunya passa perquè aquesta realitat es mantingui.

També ha destacat el bon resultat de Vila-seca, el millor de tota Catalunya, i ha afirmat que Ciutadans “ha passat per davant del feu de Josep Poblet esquitxat per la corrupció”.

Alonso també ha afirmat que de cara a les properes eleccions generals del desembre el partit seguirà treballant propostes concretes com la proposta de reforma del model d’estat que es presentarà el proper mes d’octubre i ha deixat entreveure que el partit aspira a governar l’estat.

Escolta a Matías Alonso en la primera roda de premsa després del 27S