.

Masagué en imatge d'arxiu

Masagué en imatge d'arxiu

Daniel Masagué podria canviar de presó en els propers dies. L’ingrés de l’alcalde de Torredembarra en les instal·lacions de Tarragona, a instàncies del Jutjat d’instrucció del Vendrell, seria provisional perquè el recinte no té mòduls preparats per a aquest tipus de presos, segons informa el Diari de Tarragona.

Segons el rotatiu, l’actual presó tarragonina, a l’espera d’estrenar la futura instal·lació del Mas dels Frares, té les cel·les d’ingressos amb una llitera, un plat de dutxa i un vàter. Aquestes no tenen accés al pati, per la qual cosa els reclusos no tenen passeig a l’aire lliure. Es tracta d’una cel·la de transició. Està pensada per situar als presos durant les primeres hores abans de derivar-los als mòduls.

Com la situació del exalcalde torrenc és de pres preventiu perquè no ha estat jutjat, seria extraordinària, tot indica que la mateixa direcció de la presó demanarà al jutge del Vendrell un trasllat a una presó amb mòduls adaptats a polítics acusats de delictes. Les instal·lacions de Brians (1 i 2), Ponent o Quatre Camins podrien ser, segons apunta el Diari, la destinació del exalcalde torrenc. Mentre això no succeeixi, Masagué romandrà en aquesta cel·la d’ingressos sol.