.

A més de l’ampliar horaris i de les visites guiades i teatralitzades, s’ofereix un tast de vins i un espectacle de titelles. Foto: Cedida

Amb l’arribada de la Setmana Santa la Fundació Mas Miró comença la seva temporada alta, i ho fa amb un programa farcit d’activitats.

Degut a l’èxit que han tingut en les darreres temporades, la Fundació proposa les habituals visites guiades i teatralitzades a càrrec de la masovera, així com la visita guiada amb tast de vins, “Miró i el vi”, que es realitza amb la col·laboració del Celler de l’Era, Mas Vicenç i Can Majoral.

Per descobrir el Mas Miró en família es podrà veure l’espectacle de titelles “Senyor Joan, Monsieur Miró”, a càrrec de la companyia l’Invisible Titelles, amb una posada en escena a l’aire lliure i envoltada de l’entorn natural que va inspirar Joan Miró.

A punt de començar la temporada alta, la Fundació Mas Miró ha fet un balanç molt positiu d’aquests primers mesos de l’any, època hivernal en la qual no hi ha programació específica, però el mas és obert al públic en horari restringit. En aquest sentit, cal destacar que les visites en grup i les visites escolars d’aquests darrers mesos s’han incrementat de manera exponencial respecte de l’any passat, doblant pràcticament el nombre de visitants. De fet, l’any 2023 Mas Miró ja va veure incrementada la seva xifra de visitants en un 20% respecte de l’any anterior, la qual cosa certifica una recuperació progressiva de visitants després de la pandèmia.

Com és habitual amb l’arribada de la Setmana Santa, a partir del 26 de març Mas Miró amplia el seu horari d’obertura al públic, i es podrà visitar de dimarts a dissabte, de 10 a 14 hores al matí i de 15.30 a 18 hores a la tarda. Els diumenges estarà obert només en horari de matí i els dilluns la masia romandrà tancada. L’aforament de les activitats proposades per aquests dies és limitat. Es poden fer les inscripcions i comprar les entrades al recinte a través del web www.masmiro.com.