TOTS 21

La Fundació Mas Miró amplia la seva activitat habitual amb el cicle d’activitats nocturnes ‘Les Nits del Mas Miró’. L’objectiu del cicle és obrir al públic aquest indret per tal que el visitant pugui redescobrir-lo des d’una perspectiva diferent, la nocturna, que també va jugar un paper important en l’obra de Joan Miró. El cicle s’iniciarà amb l’activitat ‘Un sopar sota les estrelles’ les nits del 12 i 13 d’agost, entre les vuit del vespre i dos quarts d’1 de la matinada.

La vetllada s’iniciarà amb una visita exclusiva als interiors de Mas Miró on els visitants podran descobrir la casa, el taller, la capella i les terrasses, que normalment estan tancades al públic. Es farà un recorregut guiat per l’espai que va inspirar Miró, allà on va decidir dedicar-se a la pintura i on va passar-hi gairebé tots els estius de la seva vida. La visita anirà seguida d’un sopar als jardins del mas. Sota les estrelles, en un ambient màgic, el sopar s’amenitzarà amb les explicacions sobre ‘les Constel·lacions’ de Joan Miró, a càrrec de la directora de la Fundació Mas Miró, Elena Juncosa, i amb una xerrada sobre l’univers amb l’astrònom Joan Genebriera.

Un cop acabat el sopar els assistents podran viure l’experiència única d’observar l’univers amb un telescopi i descobrir en primera persona planetes com Mart, Saturn i Júpiter amb els seus satèl·lits.

’experiència tindrà un cost de 60 euros per persona, i la inscripció es pot fer a través del telèfon de la Fundació (977 179 158) i del seu correu electrònic (info@masmiro.com). La visita i les xerrades es faran en català la nit del 12 d’agost, mentre que el 13 d’agost es faran en castellà.