.

Imatge del primer tall reivincatiu veinal de la N-340. Foto: Cedida

Imatge del primer tall reivincatiu veinal de la N-340. Foto: Cedida

La Federació Empresarial d’Auto-transport de la Província de Tarragona convoca marxes lentes a l’AP-7 per aquest divendres a les sis de la tarda.

La caravana coincidirà amb el tall de trànsit a la N-340 convocat fa uns dies pels alcaldes del Pacte de Berà i de les Terres de l’Ebre junt amb representants d’entitats econòmiques i socials de la demarcació, a l’altura de l’Arc de Berà.

la intenció dels talls és reivindicar la gratuïtat de l’AP-7 als trams no desdoblats i demanar una solució a l’estat actual de la carretera N-340.

Al mateix temps, els camioners faran dues marxes lentes per l’Autopista. Es concentraran una hora i mitja abans del tall al polígon industrial Riu Clar de Tarragona, davant de l’aparcament de la FEAT i al polígon industrial de Torredembarra.

A les sis de la tarda, les dues caravanes de camions entraran a l’autopista. La que entrarà des de Tarragona anirà fins a Torredembarra i sortirà de l’autopista per tornar-hi a entrar després i retornar finalment a la ciutat. La caravana que sortirà de Torredembarra anirà fins a Tarragona per després sortir i tornar a entrar per dirigir-se al punt de partida.