.

Pla general de camions circulant per la N-340 al seu pas pel Perelló. Foto: ACN

Els transportistes estan disposats a presentar batalla per considerar-se els grans perjuficats del desviament del tràfic rodat de l’N-340 cap a l’AP-7. El col·lectiu que els agrupa a Tarragona, la FEAT, ha fet públic aquest dimarts un comunicat on anuncia que el col·lectiu es mobilitzarà aquest dijous 11 d’octubre a les 17 hores en forma “de marxa lenta per protestar per la prohibició de circular per determinats trams de la N-340 i N-240 i el desviament obligatori a les autopistes de peatge AP-7 i AP-2. Tots els transportistes estan convidats a participar a la mobilització comunicant a FEAT la seva intenció de sumar-se a la protesta i indicant el nombre de vehicles amb els que hi assistiran”, afirma la nota.

El lloc de concentració “serà al pàrquing de vehicles del Polígon Industrial Riu Clar de Tarragona c. del Sofre, parc. 3-7). Els vehicles es concentraran a partir de les 16:15 hores, i a les 17: 00h iniciaran la marxa amb el següent recorregut: Sortida des del Parking de FEAT / A-7 / N-340 / AP-7 (accés 32, Altafulla) en direcció sud / AP-7 (accés 33). Aquest recorregut es realitzarà dues vegades”, concreten des de la FEAT.

Amb aquesta protesta “reivindiquem que el sector no accepta la criminalització de què està sent objecte i exigeix ​​una negociació real amb les administracions”, conclou el comunicat.