.

Aquest és el podi final de la Easter Cup 2024 celebrada a Cambrils. Foto: Cedida

Coincidint amb l’Easter Camp del Club Nàutic Cambrils, els dies 23 i 24 de març s’ha celebrat la tercera edició de l’Easter Cup. Es tracta d’una competició per als més petits, els Optimist B, que els ha servit per agafar més experiència i gaudir de la competició.

Vinguts des dels clubs nàutics d’Hospitalet Vandellós, Salou i Vilanova, a més de Cambrils, han estat onze els joves que han sortit a l’aigua tant dissabte com diumenge. Amb una meteorologia perfecta, els regatistes van completar quatre proves dissabte i quatre més diumenge, tots dos dies amb vent de mestral.

Diumenge a la tarda es va celebrar el repartiment de premis i Martina Graus era la vencedora absoluta de l’Easter Cup. A més, recollia trofeu de primera en les categories Sub16, sub 13 i sub 11. La segona posició va ser per Sibylle Reess del Club Nàutic Vilanova i la tercera per a Anna Simó, també del Club Nàutic Cambrils. Simó també quedava tercera en sub 16. De Cambrils també hi van prendre part Sofia Molero i Stel·la Pregonas. Totes elles van estar acompanyades per les seves entrenadores Bea Muro i Ariadna Ferrer, que celebren els bons resultats gràcies a la direcció marcada per Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva.