.

José Luis Martín, avui al brri de l’Albada

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha presentat aquest diumenge al barri de L’Albada la transformació de la T11 en via urbana, en un acte amb veïns. Martín ha explicat que “aquesta actuació connectarà els barris d’ambdós costats de l’autovia, cohesionant d’aquesta manera el conjunt de barris de Ponent”.

El cap de llista popular ha afegit que “així mateix, la conversió de la T11 en via urbana suposarà una connexió directa per a vianants des dels barris de Ponent fins a la plaça Europa i el centre de la ciutat, que ara mateix no existeix”.

José Luis Martín ha asenyalat que “el projecte aprofitarà els vials laterals existents i també contempla la construcció de voreres, carrils bici, arbrat i passos de vianants regulats per semàfors, possibilitant d’aquesta manera la convivència entre vehicles de motor, bicicletes i vianants”. Aquesta actuació a la T11 està pressupostada en uns 3,5 milions d’euros i és un dels quatre projectes essencials dels projecte dels populars, amb l’objectiu de transformar Tarragona en una ciutat passejable.