.

L'alcalde de Vila-seca (esquerra), amb Marta Brosa, guanyadora del primer premi

L'alcalde de Vila-seca (esquerra), amb Marta Brosa, guanyadora del primer premi

El primer Concurs Fotogràfic ‘Albert Itúrria’, realitzat durant les diverses festes de Vila-seca el 2013, ja té guanyadors. Es van donar a conèixer dissabte passat, a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca, entre la cinquantena de participants. L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat de l’esposa del fotògraf homenatjat, Rosa M. March, van lliurar els premis als guanyadors. El primer, valorat en 700 euros, va ser per a Marta Brosa Gallera, per la fotografia Pallassos 2; el segon, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Esteve Brosa Gené, per la fotografia Carnaval;  i per últim, el tercer, dotat amb 175 euros, va ser per a Miguel Ángel Salor, per la fotografia En la linea.

Després d’anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l’exposició que recull les 48 fotografies presentades al concurs i realitzades per un total de 10 participants: Antonio Gómez Orozco, Ernest Sesé Guimerà, Esteve Brosa Gené, Izadi Flores Gantxegi, Jonathan Sánchez Luque, Jordi Clavé Garsot, Marta Brosa Gallera, Miguel Àngel Salor, Rubén Melchor Guillermo i Antoni Bonet Guivernau.

El jurat d’aquest I Concurs Fotogràfic “Albert Itúrria” va estar format per Xavier Graset, president del Patronat Municipal de Turisme; pel regidor Alberto Miñambres i per les fotògrafes Sílvia Itúrria i Sílvia Amador.