.

.

TOTS 21


Imatge de la presentació de la candidatura. Foto: Cedida

Imatge de la presentació de la candidatura. Foto: Cedida

Mario García ha estat presentat públicament com a alcaldable del PP per Salou aquest dissabte acompanyat per veïns del municipi i diversos càrrecs públics.

El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, ha presentat al candidat de la seva formació a les pròximes eleccions del mes de maig, destacant les seves qualitats i manifestant que ja ha demostrat la seva excel·lent capacitat de gestió pública quan va tenir responsabilitats de govern a Salou, sent primer tinent d’alcalde”.

Per part seva, el candidat popular, Mario García, ha manifestat que “en política municipal s’està per a atendre els problemes quotidians dels nostres veïns i per això el nostre programa electoral és el reflex de les demandes dels salouencs. Per aquest motiu, si ells dipositen la seva confiança en el meu projecte assumeixo el ferm compromís de treballar per tenir els nostres carrers més nets i cuidats, per ser implacable amb els comportaments incívics, per millorar la seguretat i per reduir la pressió fiscal”. “L’única cosa que cal fer és tenir clares les teves prioritats a l’hora de governar. I us puc assegurar que jo tinc clar que l’interès general està per sobre de l’interès partidista i electoral”, haa afegit el candidat popular.

Per a acabar, García ha afirmat que el seu objectiu és aconseguir l’alcaldia de Salou “per a apostar pel consens en els grans projectes de ciutat. Un consens que ens enriquirà i farà que aconseguim grans fites”, i s’ha mostrat convençut “de les oportunitats que ens brinda el municipi”, afirmat que creu fermament “en la transformació de Salou”.