.

.

TOTS 21


Maria Grau

Maria Grau serà la nova regidora de Cultura, Patrimoni, Turisme, Gent Gran i Participació Ciutadana de l’Ajuntament del Pallaresos.

Grau serà la substituta del fins ara regidor Miquel Granero, que per motius personals i per fer el relleu generacional deixa la tasca que ha fet fins ara. Des de la secció local d’ERC Pallaresos “se li agreix la tasca que ha fet fins ara i passarà a ser un membre actiu a la secció local”.

Maria Grau és estudiant del grau de Geografia i Història per la UNED i té formació en màrqueting i comunicació digital amb diferents cursos, a part de ser propietària de l’empresa 28 Graus Digital, dedicada al màrqueting i comunicació. Grau és membre de diverses entitats culturals de Tarragona de gran importància, com els Diables Voramar i Víbria de Tarragona, Gremi de Marejants, Xiquets del Serralllo, o la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Tarragona. També he estat lligada a entitats com l’ANC i Òmnium Cultural de manera voluntària.

El ple de la nominació de Maria Grau com a regidora serà avui dijous 4, a les 20:30h. amb el primer punt de l’ordre del dia.