.

.

TOTS 21


Foto de família de la presentació de l'acte.

Foto de família de la presentació de l'acte.

Maria del Mar Bonet celebrarà a Altafulla el Dia Internacional de la Dona Treballadora en el marc del 19è Festival de Cançó d’Autor BarnaSants. Serà dissabte 8 de març a la Violeta, a les 20:30h, i ho farà acompanyada pel guitarrista valencià Borja Penalba en un recital on repassaran l’extens cançoner de la cantant illenca.

D’aquesta manera, el festival Barnasants tornarà a fer parada a Altafulla per tercera vegada. El Teatre Casal La Violeta del municipi així com l’Era del Senyor d’Altafulla seran la seu de tots els concerts del Festival de Cançó d’Autor al Baix Gaià. Al programa hi figuren Maria del Mar Bonet, que actuarà a La Violeta el dia 8 de març a les 20.30h, i Meritxell Gené, que també a partir de les 20.30h, però del dia 29 de març, es podrà veure a l’Era del Senyor.

Amb un preu de 10 euros l’entrada, Maria del Mar Bonet té previst celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb un recital en què es farà acompanyar del guitarrista valencià Borja Penalba. Guitarres en mà, per a aquest recital exclusiu per al BarnaSants triaran algunes peces emblemàtiques de l’extens cançoner de la cantant i compositora illenca. Maria del Mar Bonet té una llarga i reeixida trajectòria als escenaris musicals d’arreu, gràcies a una obra discogràfica qualificada d’impecable, el seu gust per la poesia i la bellesa en el cant.

Paral·lelament, i per un preu de 8 euros, els assistents al concert de Meritxell Gené gaudiran de la presentació del seu tercer treball discogràfic, “Així t’escau la melangia”, musicant al poeta Màrius Torres. Amb sis anys d’experiència als escenaris, la cantautora lleidatana presentarà el seu particular homenatge al poeta més emblemàtic de les Terres de Ponent. Un agraïment sincer a l’autor d’uns versos que l’han fet connectar amb els seus records d’infantesa més íntims. El repertori d’aquest recital també inclourà cançons del seu anterior disc, “Sota els llençols”.