.

Marcelo Cairo

La quarta i última jornada del Campionat d’Espanya Làser Standard deixava a Marcelo Cairo Campió sub21 i Subcampió absolut nacional. A més, el seu company Món Cañellas quedava 5è absolut i 7è en la general.

Els dos regatistes han competit durant 4 jornades contra 37 esportistes més. Ho han fet al Centro Especializado de Tecnificación Deportiva de Vela Bahía de Cádiz, on s’ha celebrat la Setmana Olímpica Andalusa, que en Làser Standard guanyava el turc Alp Rodopman.

Ha estat un campionat dur, amb molt poc vent i condicions complicades. De fet només s’han pogut celebrar 8 de les 12 proves programades. Amb tot, la destresa i dinàmica de la classe ha estat servida.

La 14a Regata Setmana Olímpica Andalusa, 19è Trofeu Carnaval Badia de Cadis, ha comptat amb 250 regatistes arribats de 23 països que han competit en 7 classes diferents.

Recordem que Món Cañellas es va proclamar subcampió d’Espanya al desembre a Canàries i Marcelo Cairo va ser quart. Amb la qual cosa, els dos regatistes demostren la seva evolució en el seu itinerari esportiu, amb una constant i ràpida adaptació a l’alt nivell d’aquesta classe olímpica.

La Setmana Olímpica Andalusa és una competició que ha estat organitzada per la Federació Andalusa de Vela amb el patrocini de la Junta d’Andalusia, la Diputació Provincial de Cadis, l’Ajuntament de Puerto de Santa Maria i la col·laboració de la RFEV i Puerto Sherry.