.

.

TOTS 21

Marc Montagut i Àngels Chacón aquest matí en roda de premsa. Foto: Tots21

Primers moviments tel·lúrics que surten a la superfície en l’espai de Sumem per Salou, coalició electoral liderada per Pere Granados i que va unir el 2019 Junts i FUPS en una suma d’interessos que va garantir l’alcaldia gràcies al pacte amb el PSC. Marc Montagut, primer tinent d’alcalde i regidor responsable de l’àrea de Gestió del Territori i Habitatge, ha escenificat aquest matí el fitxatge per Centrem, partit liderat per una Àngels Chacón que ha volgut estar present a la roda de premsa celebrada a la capital de la Costa Daurada. L’exconsellera i excap executiu del PDeCAT articula la nova formació de cara a tenir presència en les municipals de l’any vinent.

Segons ha afirmat Montagut, «faig aquest pas per coherència amb l’espai ideològic que sempre he representat i bastir un projecte de ciutat transversal i il.lusionador per afrontar els nous reptes de Salou”. En aquest sentit ha apuntat a l’aplicació del nou planejament urbanístic, la transformació del model turístic i de promoció econòmica i la millora de la qualitat dels serveis i l’espai públic.  Del cantidat, ha elogiat la que contrastada experiencia política i de gestió municipal a primera línia i sempre disposat, combinat amb la força i la il·lusió d’un projecte renovat per afrontar el futur.

Per la seva banda, Chacón mostrava múscul afirmant que «amb un mes i mig de vida de Centrem com a partit, avui presentem el nostre segon candidat a les eleccions municipals. Treballem per fer gran aquest projecte de centre ampli i catalanista, també des dels municipis”. Del cantidat, ha elogiat la que contrastada experiencia política i de gestió municipal a primera línia i sempre disposat, combinat amb la força i la il·lusió d’un projecte renovat per afrontar el futur.

Redacció