.

.

TOTS 21


Els pilots de l'equip protagonitzaran un espectacle a la TAP

Els pilots de l’equip protagonitzaran un espectacle a la TAP

Els pilots de Repsol Honda Marc Márquez i Dani Pedrosa han animat els aficionats al motor a assistir aquest proper divendres per la tarda a l’espectacle que protagonitzarà tot l’equip Repsol al Tarraco Arena Plaça de Tarragona.

Marc Márquez, Dani Pedrosa, Toni Bou, Takahisa Fujinami i Jaime Busto visitaran divendres que ve, 30 de setembre, Tarragona, on participaran en un esdeveniment esportiu de caràcter solidari que inclou, entre altres sorpreses, una exhibició de trial a la Tarraco Arena Plaça (TAP). A més, els pilots donaran suport als XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017, que compten amb el patrocini de Repsol.

La recaptació de l’esdeveniment es destinarà íntegrament a la Escola Solc. A dia d’avui, ja s’han venut més de 1.800 entrades que sumen una recaptació de més de 5.000 euros, quantitat que anirà directament a l’escola d’educació especial. Aquest centre escolar està orientat a la recuperació del nen amb necessitats educatives especials i a la recerca, adaptació i producció de material i mètodes de l’entorn del seu àmbit d’actuació.

Marc Márquez

Marc Márquez, satisfet per la seva darrera victòria, afirma que “per a completar la setmana, divendres vinent seré a Tarragona amb tots els pilots de l’equip: Dani, Toni, Fuji i Jaime. Vull animar-vos a venir a l’esdeveniment perquè serà tot un espectacle en el que gaudirem molt. Si hi voleu assistir, podeu informar-vos de com aconseguir les entrades en aquest enllaç. Us animo perquè comprant-les contribuiu a una causa solidària”.

 

Dani Pedrosa

Al seu torn, Dani Pedrosa, afirma que després del test d’Aragó “viatjarem a Tarragona per ser el divendres en un dia de celebració especial amb tot l’equip. Hi serem tots els pilots del Repsol Honda Team, tant els de MotoGP com els de Trial. Tinc moltes ganes de tornar a estar amb ells ja que no coincidíem des de la gravació de l’spot de Repsol Talent”. Pedrosa també afegeix l’enllaç on aconseguir les entrades.

Accediu a aquest enllaç per aconseguir els entrades.