.

El videoclip s'ha enregistrat a diferents localitzacions de les Terres de l'Ebre i del Baix Camp

El videoclip s’ha enregistrat a diferents localitzacions de les Terres de l’Ebre i del Baix Camp

‘It will never end’ és la primera cançó que obre el nou treball de l’artista tarragoní i que compta amb la coproducció de David Palau y Nacho Romero. De fet, Palau -guitarrista habitual de les gires de Joan Manel Serrat, Alejandro Sanz o David Bisbal- és l’encarregat d’interpretar el solo de guitarra elèctrica en aquest mateix track. Després d’un any d’intensa feina al seu estudi ubicat a Cambrils i seguint la linia dels seus treballs anteriors, ‘Naked Soul’ balla amb els ritmes lounge, chill out i el deephouse buscant la musicalitat i l’elegància dels sons electrònics però sense perdre la mirada a l’escena musical actual. Han acompanyat a Griso en aquest EP la veu d’artistes com Alba Robles, Chipper i Sonia Linares entre d’altres músics del territori.

El videoclip, que ha anat a càrrec d’Acid Factory, s’ha rodat a diferents localitzacions de les Terres de l’Ebre. Així, el Delta de l’Ebre o el municipi de Riba-roja són alguns dels escenaris elegits per l’artista per aquest nou video. Completen les localitzacions Reus i alguns espais del tarragonès. Els actors Iker García i Eduard Mejías donen vida i format al relat de la cançó.

“No és una cançó que parli de l’amor de forma directa, tot al contrari. Parla de l’amistat, dels pas dels anys i de com -tot i les dificultats i diferències- hi ha persones que vols que formin part de la teva vida i que la relació mai s’acabi, d’aquí el títol de la cançó. Aquesta és una balada en clau electrònica i per tant, la sensació de calma, tranquil·litat i de pas del temps l’hem aconseguida amb les localitzacions de l’Ebre”, assegura Griso.

L’artista tarragoní, ara afincat a Cambrils, va acabar aquest EP als estudis Abbey Road de Londres acompanyat de l’enginyer de so Geoff Pesche, guanyador de tres grammys. “Entrar a Abbey Road és una experiència en majúscules ja que és història viva del món de la música i referent per a tots, públic en general i professionals del sector. He après molt durant la meva estada allí i m’he sentit escoltat”.