.

.

TOTS 21


El cap de llista del PDeCAT a la demarcació, Marc Arza, considera que la campanya electoral que ara comença, arrenca en un moment de crisi sanitària, social i institucional. Arza considera que “la Generalitat no funciona perquè la política catalana ha passat del centre als extrems”. En aquest sentit, ha posat de manifest que, amb aquesta situació, “no es poden construir els consensos que calen perquè el país torni a funcionar”.

En la seva intervenció, Arza ha reivindicat el paper del PDeCAT per aconseguir que la política catalana se situï en la centralitat i “la Generalitat torni a ser el motor del país que havia estat.”

Arza ha explicat que el PDeCAT ja fa setmanes que ha iniciat l’activitat de precampanya i que ha recorregut totes les comarques de la demarcació, per trobar-se amb diferents agents socials i econòmics del territori. “Coneixem la demarcació i tenim una imatge clara de les seves oportunitats i dificultats.”, ha destacat el cap de llista.

EL PDeCAT ha iniciat la campanya electoral a Tarragona amb una enganxada simbòlica dels cartells electorals. El cap de llista, Marc Arza ha estat acompanyats pels candidats de Tarragona, Irene Mallol i Oriol Vàzquez. A l’acte hi ha participat els membres de la candidatura, Montse Caelles, de Reus, David Melero de Vila-seca i el president del Partit Demòcrata al Camp de Tarragona, Juanjo Garcia.

Ferran Bel denuncia que el govern del PSOE i Podemos ha pagat 1.3MEUR pel Càstor en plena pandèmia

Ferran Bel.

Per la seva banda, el diputat al Congrés del PDeCAT, l’exalcalde de Tortosa Ferran Bel, ha estat molt contundent aquest dijous amb el govern espanyol, que ha portat un reial decret llei per pagar 1.350 milions d’euros als bancs com a indemnització del projecte Castor. “El PDeCAT no serem còmplices d’un dels majors escàndols del país dels últims anys”, ha sentenciat Bel, que ha explicat que “tot el projecte, des del 2007 és un escàndol”.

Bel ha explicat que el projecte el va començar el PSOE, després el va impulsar el PP i ara PSOE i PODEM paguen 1.350.000.000 € a una empresa privada que no va assumir cap risc. “Saben les ajudes que es podrien donar amb aquests diners”, ha preguntat Ferran Bel. “Des del PDeCAT portem més de 10 anys denunciant aquesta situació” ha dit el diputat demòcrata, que ha acabat manifestant que “si hi ha sentències que s’han de complir que ho assumeixin el PSOE i el PP, que van ser qui van provocar aquest desastre”.

Redacció