.

Comiat de Rocha al camp. Foto:Jesús Sarmiento

Comiat de Rocha al camp. Foto:Jesús Sarmiento

Juan Muñiz, Giorgi Aburjania, Fabrice Ondoa, Anibal Zurdo, Cristian Lobato i ara Levy Clement Madinda són les incorporacions que ha fet el Nàstic en els darrers mesos.

Madinda és un pivot defensiu jove (23anys) que arriba ceit per part del Celta fins a final de temporada. El jugador de Gabon tindrà la més que difícil missió d’intentar fer el mateix paper que Rocha.

Els grana segueixen reforçant la plantilla per a la segona volta de campionat per a lluitar pels primers llocs de la classficació després d’una primera mànega de campionat gairebé perfecte. El bon moment en què es troba l’equip ha fet que la sorpresa de les anades i vingudes a Can Nàstic fos gran. Tot i això el Director Espoartiu grana, Emilio Viqueira, ja ha dit que tot i ser un mercat d’hivern estrany la plantilla quedarà compensada.

Fins ara ja han marxat Fali, Mousa i Xisco Hernández, en les pròximes hores ho farà David Rocha i els propers dies s’espera la sortida de Tomeu Nadal i de Rayco.

Avui alguns dels membres de la Penya Orgull grana s’han acomiadat de David Rocha que marxarà per jugar a la MLS amb els Dynamo Houston.