.

Pere Macias acompanyat de l'alcalde de Torredembarra, Daniel Massagué. Foto: Joan Marc Salvat

Pere Macias acompanyat de l'alcalde de Torredembarra, Daniel Massagué. Foto: Joan Marc Salvat

El diputat al Congrés i membre de la Comissió de Foment, Pere Macias, ha vist de primera mà l’estat deplorable de l’estació de Torredembarra, des d’on ha mostrat el seu suport a les reivindicacions del municipi per una nova infraestructura. Macias ha arribat amb un tren regional, a pocs minuts per dos quarts de 6 de la tarda, quan ha estat rebut per l’alcalde Daniel Massagué i diversos regidors del consistori. Des de la mateixa estació, Macias ha defensat que “si hi ha voluntat i projecte, les obres es podrien començar aquest mateix any”.

Així com en d’altres projectes el problema és de finançament, Macias ha assegurat que aquest no és el cas de l’estació de Torredembarra: “No és un problema pressupostari, ara bé, si hi ha una partida nominal de cara al 2015, això sempre ajuda”. Per tot plegat, ha subratllat el diputat, “cal esbrinar quin projecte té l’Estat per Torredembarra”.

Macias considera que la principal causa de l’abandonament de l’estació de la Torre és el “desconeixement” de la mateixa: “Aquesta no és una estació d’on pugen i baixen 10 passatgers al dia, sinó 600.000 al final de l’any”. És per aquest motiu que, d’entrada, el diputat ha demanat “fer pedagogia”. Amb tot, Macias ha afegit que és molt provable que el projecte de Torredembarra segueixi encallat perquè “un tècnic hagi vist que aquí no n’hi ha prou amb un milió d’euros i un rentat de cara”.

Suport a la manifestació

Amb aquest escenari, Pere Macias ha volgut mostrar el seu suport a tots els usuaris de l’estació així com a la manifestació per reclamar una nova infraestructura, que tindrà lloc aquest dissabte a Torredembarra. Al seu torn, Macias ha avançat que la setmana entrant establirà una ronda de contactes amb els diputats tarragonins al congrés “per buscar iniciatives perquè el govern actüi i faci la millora que tan convé a l’estació”.

Joan Marc Salvat

/* JS para menú plegable móvil Divi */