.

Imatge promocional de Macaco

Imatge promocional de Macaco

Tot és a punt per a que, aquest proper dissabte, el Complex Esportiu Municipal de La Pobla de Mafumet aculli el concert de Macaco, en una actuació única al nostre territori i que tothom podrà gaudir per només 10 euros.  Tots els interessats poden adquirir la seva entrada a la plataforma digital Atrápalo, seguint l’enllaç.

D’altra banda, el mateix dissabte de 17 a 24 hores s’habilitarà una taquilla a l’aparcament annex al Complex Esportiu Municipal.  El concert donarà inici a les 22 hores amb l’actuació com a teloners del grup Cultrum, una formació que combina diferents estils com el reggae, soul, swing, ska o rock. En acabar la seva actuació, pujarà a l’escenari Macaco, qui oferirà al públic assistent tot el seu optimisme i energia, interpretant les cançons que l’han consolidat com un dels artistes musicals més ben valorats i reconeguts del país. Entre aquestes inclourà les del seu darrer treball, “El Murmullo del Fuego”, amb el qual va obtenir el disc d’or.
El cantant, que acumula ja una llarga trajectòria musical amb èxits molt destacats, segueix mantenint la seva essència i la facilitat per composar cançons amb un transfons vitalista i optimista. Aquestes peces musicals mantenen fortes arrels etnomusicals i combinen el reggae i els seus descendents, creant sons amb segell propi.  Dues hores abans del concert, a les 20 hores, el Complex Esportiu Municipal obrirà les seves portes per donar la benvinguda al públic assistent, en un concert que comptarà també amb servei de bar i cafeteria.
El concert s’emmarca en la programació de les Festes d’Estiu que, com cada any, organitza l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet. Aquestes celebracions inclouen activitats tan tradicionals com la Paella Popular, la Festa del Romesco, la Festa del Playback o la Diada de Catalunya, entre altres propostes