.

.

TOTS 21

Aquest reconeixement internacional confirma el creixement del complex espanyol, que inclou 45 forats de campionat, dues cases club i un beach club.

Aquest reconeixement internacional confirma el creixement del complex espanyol, que inclou 45 forats de campionat, dues cases club i un beach club.

Lumine ha estat distingit com el “Millor Complex de Golf d’Europa” a la cerimònia dels World Golf Awards 2019, celebrada a Abu Dhabi. La present edició d’aquests prestigiosos guardons -que reconeixen als millors actors de la indústria- suposa, a més, la primera ocasió en què el complex espanyol de la Costa Daurada ha estat candidat a guanyar en alguna de les categories que estableix l’organització.

D’aquesta manera, els World Golf Awards han reconegut el notable creixement que segueix Lumine des de la seva creació, així com la important tasca de renovació de les instal·lacions que ha dut a terme en els últims mesos. Com a part d’un programa continu d’inversió, en aquest últim any el complex ha invertit 2 milions d’euros en la remodelació de la Casa Club Lakes així com en l’actualització d’alguns elements dels camps de golf. Les constants millores asseguren una excel·lent experiència de joc en tot el complex, tal i com demostra ser la seu de la European Tour Final Qualifying Stage en els últims dos anys.

Per part de Lumine, va recollir el guardó el General Manager del Complex, Calle Carlsson, qui ha mostrat la seva satisfacció pel premi: “És un gran assoliment per a nosaltres el ser reconeguts pels World Golf Awards com el “Millor Complex de Golf d’Europa”. Aquesta distinció suposa la darrera fita a un any increïble per a Lumine en el qual, una vegada més, hem aconseguit generar un gran impacte tant en els nostres visitants com en la indústria del golf”. A més, Carlsson ha volgut agrair el treball realitzat per tot l’equip: “Aquest premi és el fruit de l’esforç i compromís de cadascuna de les persones que treballen en Lumine i que són essencials per a poder oferir el servei d’excel·lència que brindem als nostres hostes”.

Lumine, propietat de CriteriaCaixa, compta amb 45 forats distribuïts en 3 camps de golf (Lakes, Ruins i Hills) que sumen pràcticament 15.000 metres de carrers. Lakes, dissenyat per Greg Norman és un camp de tipus LINKS de 18 clots i parell 71, mentre que Ruins, també dissenyat pel conegut golfista australià, compta amb 9 clots de parell 34. Per útlimo, Hills és un camp de golf amb 18 clots amb parell 72.