.

.

TOTS 21


El Nàstic vol evitar qualsevol tipus d’eufòria. Foto: Nàstic

El Nàstic es troba a les portes de la gran final de la temporada. Guanyar o empatar davant de l’UCAM Múrcia té el premi de la permanència després d’una temporada nefasta. Una derrota, combinada amb les victòries d’Alcorcón i Almeria, enfonsaria als grana en el pou de la 2B. Per això, els jugadors ja han volgut avisar que l’encontre de dissabte no serà pas bufar i fer ampolles.

El triomf davant del Tenerife fa que l’entorn grana respiri optimisme davant de la cita d’aquest dissabte. En alguns casos, un optimisme desmesurat que ha provocat fins i tot eufòria i donar la salvació per feta. El vestuari, però, té clar que falta el pas definitiu. Luismi, que s’ha convertit en una de les insígnies d’aquest Nàstic, ja avisa. ‘Que la gent no es pensi que serà una festa, perquè si ho creiem estem molt equivocats. És el partit més important de l’any davant d’un equip que s’està jugant la vida”.

Per tant, el vestidor es vol allunyar de qualsevol eufòria que es pugui generar i només pensa en guanyar a l’UCAM. “Hem de sortir a mossegar i pensar només en la victòria”. Són paraules clares i contundents que demostren que el grup ha guanyat una confiança brutal gràcies a les victòries davant de Girona i Tenerife. “Han estat dos grans partits contra dos grans equips i hem d’aprofitar la dinàmica positiva”.

Precisament, aquesta dinàmica positiva del conjunt de Nano Rivas és un dels factors a tenir en compte per ser optimistes. I més sabent que els murcians arriben amb l’altre cara de la moneda. Dues derrotes consecutives que han complicat, i molt, el futur del conjunt de Francisco, a qui tant sols li serveix la victòria per salvar-se sense dependre de les ensopegades d’Almeria i Alcorcón.

Joan Castell