.

El nou reforç grana, Luismi

El nou reforç grana, Luismi

El Gimnàstic de Tarragona SAD reforça el primer equip amb la incorporació de Luís Miguel Gracia ‘Luismi’ (Cáceres, 18 de juliol de 1983) per a la propera temporada. L’extrem dret arriba a Tarragona després de la finalització del seu contracte amb l’Huracán de València CF.

El futbolista de Càceres destaca per la seva velocitat i el joc directe que ofereix per la banda dreta i en diferents posicions d’atac. El jugador de 30 anys té una important experiència en la categoria ja que ha jugat en equips com l’Alabès, el Lugo i el Lleida, entre d’altres.

El Nàstic fitxa a Mossa

El Gimnàstic de Tarragona SAD ha arribat a una acord amb José Maria Angresola Jiménez ‘Mossa’ (València, 24 de gener del 1989) per dur a terme el seu fitxatge i signar un contracte per dues temporades.

Mossa juga a la posició de lateral esquerre, tot i que també pot actuar com a defensa central. El nou fitxatge arriba a Tarragona després de la finalització del seu contracte amb el Llevant UE ‘B’. El jugador valencià ha estat el capità de l’equip llevantinista durant aquesta temporada i prèviament havia jugat amb el València Mestalla. Tot i els seus 25 anys, el nou jugador del Nàstic mostra una gran veterania sobre el terreny de joc.