.

Luis Campo Vidal

Luis Campo Vidal serà el segon protagonista de les I Jornades de divulgació històrica modernista del Camp de Tarragona que se celebren als Pallaresos. Campo Vidal presentarà l’aclamat documental ‘Jujol-Gaudí dos genis de l’arquitectura’, el dimecres, 6 d’octubre, a les 19,30h al Centre Jujol, al carrer Alt, 19-23, des Pallaresos.

Aquest documental té com a objectiu convertir-se en una peça que difongui el coneixement de Josep Maria Jujol, un geni de l’arquitectura catalana. La seva obra i les col·laboracions amb Antoni Gaudí no han estat prou reconegudes i és el responsable de donar vida i color al genial trencadís. És consultable a la plataforma de cinema culte Filmin.

Luis Campo Vidal

Podríem dir d’ell que és un home polifacètic, inquiet, creador nat d’idees i projectes i capaç d’abordar qualsevol repte que se li presenta. Ja ho començà a demostrar com enginyer d’ofici, treballant des de 1978 a 1986 en el Departament Tècnic d’International Computers Limited, a Barcelona; Departament Tècnic i Comercial de Digital Equipment Corporation, fins l’any 1989.

Serà ja en la dècada quan esclatarà tot el seu potencial creatiu, visionari, comunicador, que tant el caracteritza, treballant a Ràdio Televisió Espanyola com a assessor de programes. A partir d’aquest moment múltiples han estat les seves tasques, entre les que avui volem destacar:
Director de ANTENA 3 TV Proyectos Internacionales
Director General de CABLE TOTAL
Representant de DISCOVERY CHANNEL en España i Portugal
Director General de CABLE ANTENA
Director General AMERICAN INTERACTIVE MEDIA INC.
Director General METRONET
President TELENIUM
President UNIVERSAL TV
Director General SAGESSE

Entre els seus documentals realitzats com a director i productor, podem destacar: ‘FC Barcelona, pasión y negocio’, ‘El cinturón rojo’, i ‘Jujol-Gaudí’.

I si per no en tenim prou, no es queda curt com escriptor, especialment de novel·les, entre les que podem destacar: ‘Robo en el Museo Dalí’, ‘Alexia y los magnates de la comunicación’, ‘Barcelona, zona cero’, ‘El cinturón rojo’, ‘La tablet mágica’, i ‘La bañera de la rusa’, entre d’altres.

Tots21 és mitjà oficial de les I Jornades de divulgació històrica modernista del Camp de Tarragona.

Redacció