.

Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Aquest divendres, a dos quarts de 10 del vespre, l’Auditori Josep Carreras acollirà el concert ‘Lucerne Festival Winds & E. Bagaría’ per part de quatre instrumentistes de vent, tots ells membres de l’Orquestra del Festival de Lucerne, i el pianista Enrique Bagaría. Després de compartir trajectòries paral·leles en algunes de les millors orquestres europees com la Mahler Chamber Orchestra, l’Orchestra Mozart de Bologna i la Chamber Orchestra of Europe, es reuneixen en aquest concert que té com a eix principal els quintets per a piano, oboè, clarinet, trompa i fagot de Beethoven i Mozart, i els trios per a oboè, fagot i piano de Poulenc.

Lucas Macías, oboè; José Vicente Castelló, trompa; Vicent Alberola, clarinet; Guilhaume Santana, fagot, han desenvolupat una important carrera cambrística, en grans orquestres europees i en centres d’estudis musicals com a docents. A tots ells, els acompanyarà el pianista Enrique Bagaría, referent en l’actual panorama pianístic espanyol, amb qui han col·laborat en altres ocasions i que desenvolupa una intensa activitat com a solista i en l’àmbit cambrístic .

Les entrades, que tenen un preu de 20 euros, es poden adquirir al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació al web de TicketMaster.

    /* JS para menú plegable móvil Divi */