.

L'orquestra celebra el seu 25è aniversari.

L'orquestra celebra el seu 25è aniversari.

El proper divendres 16 de maig a les 21.30 h l’Orquestra Händel de Vila-seca celebrarà el seu 25è aniversari amb un concert, sota la direcció de Rafael Fabregat. L’Orquestra Händel compleix 25 anys amb un concert que serà interpretat per 35 músics i el suport d’alguns alumnes de vent del conservatori de Tortosa. Abans del concert, tindran lloc uns parlaments i  una projecció de diverses fotografies de la trajectòria de l’orquestra. Posteriorment, l’Orquestra Händel interpretarà algunes de les obres que durant aquests anys han format part del seu repertori; fragments d’una història d’esforç, aprenentatge i grans satisfaccions que resten a la memòria d’aquest col·lectiu d’alumnes.

Cap dels seus components originals participa en la plantilla, ja que sempre ha estat una formació de pas per a molts alumnes del Conservatori en procés de formació. En aquest cas, l’objectiu pedagògic de l’orquestra, iniciada per Evelio Tieles, mai s’ha desarrelat de l’objectiu artístic.

Les entrades del concert, que tenen un cost de 10 euros, es poden adquirir al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a www.ticketmaster.es.

/* JS para menú plegable móvil Divi */