.

.

TOTS 21


Imatge de la presentació. Foto: Ajuntament

L’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya (OMAC), ha presentat el seu primer llibre – CD, titulat ‘Trencadís’, en un acte per a la premsa que s’ha realitzat aquest matí al Jardí de la Casa Rull. Ha comptat amb la presència de Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística i Educació de la ciutat, i amb els representants de l’OMAC: Manu Sabaté, Marc Vall, Iu Boixader, Marçal Ramon i Ivó Jordà.

L’OMAC és una formació instrumental amb una versatilitat única que aplega intèrprets joves punters d’arreu dels Països Catalans dels gèneres tradicional, jazz i clàssic. La producció inaugural, “Trencadís”, és un concert compost i dirigit per Dani López per a trenta músics i la cantant solista Anna Ferrer.

Una obra de bellesa salvatge que embolcalla amb les arrels de la música ancestral una selecció de dotze poemes post contemporanis en llengua catalana.

El dia 26 de març a les 20:00 h es podrà gaudir del concert ‘Trencadís’ de l’OMAC al Teatre Bartrina de la ciutat. El concert està organitzat per l’Aula de Sons, amb motiu de la commemoració dels seus 25 anys, amb el suport de l’Institut Municipal Reus Cultura.

El regidor Daniel Recasens ha manifestat que “felicitem a l’Aula de Sons pel seu 25è aniversari, una Aula de Sons que durant aquests anys ha demostrat un compromís absolut amb el llenguatge musical i els fonaments pedagògics, ha consolidat els instruments sobre els que forma i ha ampliat la procedència dels seus alumnes i professors, a banda d’organitzar activitats paral·leles i col·laborar en les nostres festes majors”.

Redacció