.

Lopo es perdrà els 4 propers partits. Foto: LFP

Lopo es perdrà els 4 propers partits. Foto: LFP

Albert Lopo i Manolo Reina han sortit malparats de l’encontre davant del Mallorca. Tots dos han estat castigats amb 4 partits de suspensió. La sanció mínima que es podia esperar. El responsable de material, Juanlu Canales, qui també va ser expulsat, ha rebut una sanció de 2 partits.

El Comitè de Competició ha fet públics aquest dimecres al vespre les sancions. Tothom espera un dur càstig per al central Lopo, després de que l’àrbitre reflectís en l’acta del partit, els insults que el jugador grana va propiciar al finalitzar el Nàstic Mallorca. Segons l’acta arbitral, Lopo es va dirigir al col•legiat dient-li “eres una mierda, no te atreves a tomar decisiones”. Encara en el túnel de vestidors, Lopo va tornar a cridar “has venido a robarnos, eres un sinvergüenza”.

La sorpresa de la resolució ha estat la mateixa sanció que li ha caigut al porter Manolo Reina. L’acta també recull que el porter grana, encara lesionat, li va dir “sinvergüenza en repetidas ocasiones”.
Tots dos es perdran els duels davant Mirandés, Getafe, CF Reus i Càdis.

Ja es coneix l’horari del partit d’anada dels 1/16 de final de la Copa del Rei
Per altra banda, aquest dimecres també s’ha conegut l’horari del partit d’anada de l’eliminatòria de setzens de final entre el Nàstic i l’Alavés. El Nou Estadi serà l’escenari del duel d’anada el dijous 1 de desembre, a partir de les 21h del vespre.