.

.

TOTS 21


L’Organització Nacional de Cecs (ONCE) ha repartit 35.000 euros a Altafulla, en el sorteig d’ahir dilluns 10 de març (www.juegosonce.es). El venedor de l’ONCE Félix Arco, amb al punt de venda al Bufet d’Altafulla (carretera N340), va vendre un cupó premiat amb 35.000 euros. Altafulla pertany a la direcció de l’ONCE a Tarragona, que presta serveis a 789 afiliats i compta amb 190 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

Ajuntament d'Altafulla.

Ajuntament d'Altafulla.

Enguany l’Organització ja ha repartit prop de 16 milions d’euros a Catalunya. El Sorteig de l’Extra d’Any Nou va deixar més de mig milió d’euros amb premis a Barcelona, Molins de Rei i Sant Carles de la Ràpita. Dos Super Sous de 240.000 euros a Vilanova i La Geltrú l’11 de gener i a Sabadell el 26 de gener. Un Cuponazo i altres  premis de més d’11 milions d’euros a La Llagosta, divendres 7 de febrer. I un Sueldazo d’un milió i mig d’euros a Badalona, el dissabte 15 de febrer.

El Cupó Diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 50 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.

La solidaritat que milers de ciutadans catalans ens donen cada dia amb la compra del cupó i d’altres productes de joc responsable és retornada per l’ONCE en forma de serveis especialitzats, als quals destina molts recursos humans i econòmics: educació, ocupació, rehabilitació, inserció laboral, ajudes tècniques, oci, esport, comunicació i accés a la informació per a persones amb ceguesa o amb greu discapacitat visual. I a través de la Fundació ONCE, que es nodreix amb el 3 % dels ingressos bruts de la venda de les loteries de l’ONCE, ajuda milers de persones catalanes amb discapacitat a trobar una feina digna,  lluitant diàriament per aconseguir l’accessibilitat de productes, béns i serveis.