.

Foto d'arxiu del Loreto

Foto d’arxiu del Loreto

L’ONCE i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona organitzen el proper diumenge 7 d’abril la tradicional Pujada al Loreto. Amb l’objectiu de fer una Tarragona més integrada i inclusiva, la cursa arriba a la seva 30a edició. Enguany participaran 23 persones afiliades a l’ONCE.

Aquest any, tal com ja es va fer l’any passat, de forma paral·lela a la cursa i per afavorir la participació de persones amb discapacitat, s’ha organitzat també una caminada popular.

La sortida de la carrera serà a les 10.00 h des de la Rambla Vella, 10 (davant de l’edifici ONCE) i recorrerà la Via Augusta i Camí del Club Gimnàstic fins al Santuari del Loreto. El total del recorregut són 5,17 km. La caminada popular gratuïta sortirà a les 9.45 h i es realitzarà per un circuit diferent i amb atractiu cultural. La caminada i la cursa surten des de l’ONCE Tarragona i arriben fins al Santuari del Loreto.

Igual que en els darrers anys es correrà amb xip, és per això que les inscripcions són limitades i tindran un cost de 7 € per persona. Més informació i resultats a: www.facebook.com/tgnesports i www.tarragona.cat/esports

Tant l’ONCE Tarragona com el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona volen que aquesta cursa estigui oberta a tota la ciutadania amb la finalitat d’afavorir la inclusió social i molt especialment la participació de persones amb discapacitat visual i d’altres discapacitats.

La cursa compta amb la col·laboració principal de l’ONCE i el suport de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, Repsol, Coca-Cola, Automatic Tarraco, Ruzafa, el port de Tarragona i Òptica Teixidó.

Una vegada finalitzada la cursa, tots els participants tindran un obsequi i podran gaudir d’un esmorzar col·lectiu.

L’ONCE a Tarragona presta serveis personalitzats a 817 afiliats i compta amb 179 venedors dels productes de joc de l’Organització.