.

.

TOTS 21


Antonio Cid, venedor de Tarragona. Foto: Cedida

El Grup Social ONCE oferta 30 noves places de treball a les comarques tarragonines per a incorporar-se de manera immediata.

És una selecció de venedors i venedores amb acreditació de discapacitat, per a vendre loteria responsable, social i segura de l’ONCE en diferents poblacions de Tarragona. Les places i les localitats que s’ofereixen són: Calafell (3); Cambrils (3); La Ràpita (3); Reus (4); Salou (4); Tarragona (6); Torredembarra (2); Tortosa (3) i Valls (2).

L’ONCE dona feina a Catalunya a 6.982 persones de manera directa. Globalment, el Grup Social ONCE ocupa a una de cada 504 persones que treballa a Catalunya.

L’entitat aposta “pel talent i per oferir oportunitats de vida”, especialment a les persones amb discapacitat, “amb la certesa que el treball és el camí per guanyar una vida autònoma i digne”. Durant 2023 es van fer 70 noves contractacions a les comarques de Tarragona i la idea és sumar 70 nous treballadors i treballadores enguany.

Els agents venedors i venedores són el motor, els protagonistes essencials i els millors ambaixadors de l’ONCE davant la societat. “És una oportunitat de formar part d’un projecte estable i solidari, i de pertànyer a una família diversa i inclusiva”, afima l’entitat.

L’ONCE ofereix “estabilitat laboral, desenvolupament professional, compatible amb la majoria de les pensions contributives, beneficis socials i nombroses mesures que formen part del Conveni Col·lectiu i del Pla d’Igualtat de l’ONCE”.