.

Gran calçotada d'aquest cap de setmana al Moll de Costa

Gran calçotada d'aquest cap de setmana al Moll de Costa

Aquest cap de setmana l’olor característic de calçotada ha estat present en l’atmosfera de la Part Baixa i Port de Tarragona. I es que una i de ben grossa es du a terme aquest dissabte i diumenge organitzada pels comerciants i botiguers de la ciutat.

Concretament les associacions de comerciants Botiguers de Tarragona, Comerciants de la Part Alta, Comerciants de Torreforta, Botiguers de Sant Pere i Sant Pau i els del carrer Governador González són els que han convocat, per aquest cap de setmana aquesta primera gran calçotada popular al Refugi 1 del Moll de Costa on per un preu de 15€ s’ofereix a més dels calçots, la carn, productes de la terra i degustació de cervesa artesanal.

Parades artesanals també hi formen part

Parades artesanals també hi formen part

La zona de taules va precedida per una trentena de parades diverses d’un mercadet d’artesans i alimentació complementant l’oferta. També atraccions infantils pels més menuts i actuació musical d’una xaranga.

Una xaranga amenitza les jornades

Una xaranga amenitza les jornades

L’objectiu dels organitzadors per aquesta calçotada ha estat generar un ambient de proximitat tot comptant amb la col·laboració dels comerços de Tarragona ciutat, del Serrallo, de la Part Alta i de Sant Pere i Sant Pau.

L’esdeveniment acabarà a les 21h d’aquest diumenge. El balanç d’aquesta primera calçotada és “positiu” segons els organitzadors, que xifren l’assistència de més d’un miler de persones al llarg del cap de setmana.

-Adrià Recasens-