.

.

TOTS 21


L’Oficina de Treball Municipal de Constantí ha informat de la convocatòria dos nous cursos adreçats a persones en situació d’atur i també a treballadors/es en actiu. Es tracta d’un Curs d’Operador de plataformes mòbils de personal, que es realitzarà els dies 18 i 21 de desembre, i un altre de Mesures Preventives de treballs en alçada que tindrà lloc els dies 22 i 23 de desembre.

Tots dos cursos, amb una durada de 8 hores, es realitzaran durant el mes de desembre, són 100 % subvencionats i compten amb la col·laboració de Criteria. Per a obtenir més informació i realitzar les inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina de Treball a través del correu electrònic: oficinadetreball@constanti.cat o trucant al 977-19-08-21

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Aquesta oferta formativa està pensada i dissenyada tenint en compte les necessitats del mercat de treball.

Redacció