.

.

TOTS 21


Els turistes també posicionen la capital de la Costa Daurada com la destinació més segura, respecte els seus principals competidors

Pel que fa a l’origen dels visitants, el públic nacional és el més present, amb un 46%, 

L’ocupació al juliol a Salou ha estat del 84,7%, un punt per sobre de l’obtinguda l’any abans de la pandèmia. Aquesta xifra, proporcionada per l’Eurecat es presenta superior a la mitjana del territori, que registra una ocupació global del 74% a la Costa Daurada

Pel que fa a l’origen dels visitants, el públic nacional és el més present, amb un 46%, seguit de britànics (18%), francesos (15%), irlandesos (5,4%) i del Benelux (7,5%).

Cal destacar, en aquestes xifres, l’absència de turisme rus, molt present, tradicionalment, a la destinació, i que s’ha substituït, ara, per la resta de mercats que ja visitaven Salou.

L’alcalde, Pere Granados, destaca “la gran labor realitzada pel Patronat Municipal de Turisme de Salou (del qual n’és president), des d’on hem impulsat accions de promoció dirigides al mercat espanyol i als mercats tradicionals nostres, com ara França, Irlanda i Gran Bretanya”; així com des del sector privat, el qual “ha fet un gran esforç per proposar als visitants el millor producte possible”.

Pel que fa a l’estada mitjana, aquesta se situa en 3,5 nits, una mica per sota de les 4,5 que hi havia al 2019; un aspecte previsible, tenint en compte l’increment de preus i el perfil de visitant, més proper.

En definitiva, les dades de juliol deixen bones sensacions i preveuen que l’agost serà també un bon mes per al turisme a la capital de la Costa Daurada.

Redacció