.

L'home estava en una finca abandonada de tarongers darrera la Casa Sant Josep, al terme municipal de Vinyols

L’home estava en una finca abandonada de tarongers darrera la Casa Sant Josep, al terme municipal de Vinyols

El dispositiu de recerca ha trobat aquest matí el cos sense vida de José Garcia Martínez, l’home de 84 anys desaparegut dimecres a Cambrils. El cos ha estat localitzat en una finca abandonada de tarongers al terme municipal de de Vinyols i els Arcs, darrera de la Casa Sant Josep, a només 100 metres de l’autopista i a 100 metres del barranc del Regueral.

L’home ha estat vist des d’un helicòpter que participava en la recerca, que ha donat l’avís perquè un grup d’efectius propers accedissin fins al lloc a peu. Tècnics sanitaris han confirmat la mort de l’home. Ara s’està a l’espera que el metge forense confirmi la identificació i la policia científica analitzi el lloc dels fets per poder fer l’aixecament del cadàver. La principal hipòtesi és que l’home, que patia un principi d’alzheimer, es podria haver desorientat durant el camí de tornada al seu domicili.

L’Ajuntament de Cambrils lamenta el trist desenllaç i agraeix l’intens esforç de recerca de més de 48 hores per part d’efectius de la Policia Local, Mossos i Guardia Civil, Bombers i Creu Roja i la col·laboració de la ciutadania que s’ha implicat en les tasques de recerca.