.

Foto de la presentació dels deu primers de la llista

Foto de la presentació dels deu primers de la llista

Oliver Klein, candidat a l’alcaldia de Cambrils per l’NMC, ha presentat aquest dilluns a part dels seus companys de viatge, els deu noms de les deu persones que l’acompanyen els primers llocs de la llista. El líder de la formació independent el defineix com un equip cohesionat, consolidat i consensuat perquè la de l’NMC és una llista nascuda a través d’un procés de primàries que ha estat, ha dit Klein, molt participatiu atès que el partit té un nodrit nombre de militants.

L’alcaldable per l’NMC ha matisat que “un cop més i si es mira la llista i la gent que la forma, s’evidencia que es dóna molta importància a tots els espais del municipi, que ens motiva que cap cambrilenc tingui mancances i que tothom tingui veu.”

Oliver Klein té clar que la feina feta fins ara permet traçar un millor mapa de ruta. En aquest sentit ha dit que “la de l’NMC és una llista molt més preparada i experimentada que fa 4 anys. Ara tenim molta força i representem amb aquesta llista a totes les edats, tots els sectors i professions”.

A Oliver Klein l’acompanya com a número 2 l’empresari cambrilenc Enric Daza mentre que Natàlia Pleguezuelos, jove emprenedora, ocupa el tercer lloc. Antonio Martínez, vicepresident de l’Associació de Ràdio Taxi de Cambrils ocupa la quarta posició; la gerent del gimnàs Cambrils Port, Gerda Wagenaars, és la cinquena; i la graduada social Rosa Maria Carrasco és a la sisena posició. La llista dels primes es completa amb l’enginyer industrial José Angel Garcia (7), l’especialista en logística Aureli Sirvent (8), Pablo Arrogante (9), Neus Bosquet (10) i Francisco Muñoz (11).

L’NMC treballa intensament en l’elaboració del programa electoral que naixerà a través de les aportacions dels militants i simpatitzants, de l’experiència municipal que permet saber quines mancances hi ha a cada zona de Cambrils i mitjançant les més de vint reunions mantingudes amb representants de les associacions i entitats del municipi.

RELACIÓ DELS 10 PRIMERS MEMBRES DE LA LLISTA ELECTORAL (els deu que van després de l’Oliver)

 1. OLIVER KLEIN BOSQUET. 42 anys. Professor de Ciència Política i Anàlisi de Polítiques Públiques a la URV. Portaveu del NMC a l’Ajuntament de Cambrils. És la tercera vegada que es presenta com a Alcaldable, havent estat ja al govern i a l’oposició al consistori. Casat i amb tres fills, actualment resideix al Barri del Pinaret, després d’haver viscut molts anys als barris de Ponent del municipi.
 2. ENRIC DAZA MICOL. 41 anys. Empresari del sector tèxtil, immobiliari i turístic. Amb els seus diferents comerços ha estat molt vinculat al Barri del Port del municipi. És President de l’Associació de Marxants de la Província de Tarragona i membre de la Junta de la Unió de Botiguers de Cambrils. Actualment resideix al Molí de la Torre.
 3. NATÀLIA PLEGUEZUELOS BERLANGA. 29 anys. Des de la fundació del NMC pertany a la seva Secció Jove, de la qual n’ha estat la responsable. Després de treballar al negoci familiar “Carnicería Amador” del Carrer Colom, a l’Eixample Platja, actualment és un jove emprenedora que ha començat a promoure els seus propis negocis.
 4. ANTONIO MARTÍNEZ MARTÍNEZ. Nascut a Castilléjar (Granada), de molt petit va venir a viure a Cambrils on els seus pares van fundar el Bar Restaurant Martínez, a la Rambla Francesc Macià del barri de l’Eixample Platja. Vicepresident de l’Associació de Ràdio Taxi Cambrils, a banda del sector transports, també és Agent de la Propietat immobiliària (API).
 5. GERDA WAGENAAR. Nascuda a Holanda, fa 32 anys que resideix a Cambrils. És Tècnic de Laboratori en Microbiologia i regenta el Gimnàs Cambrils Port al C/ País Basc. Membre de la Plataforma de Comerciants de l’Eixample Platja, també és Entrenadora Personal segons el American Council on Exercice.
 6. ROSA MARIA CARRASCO FONT. Graduada Social, ha exercit durant 23 anys en l’àmbit dels Recursos Humans en el sector industrial, i després com a consultora, assessora i auditora laboral. Des de fa tres anys és la propietària de la Floristeria La Ginesta a la Plaça de la Vila del Barri Antic. Membre de la Junta de l’Associació d’Empresaris i Comerciants Vila Centre. Resideix a Vilafortuny.
 7. JOSÉ ÁNGEL GARCÍA CANTÓN. Enginyer Industrial, Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals, i Professor de la URV i de Secundària. Viu a la zona dels Esquirols, on també és el propietari d’un negoci d’oci familiar amb instal.lacions esportives i recreatives que porta per nom Esquirol Park.
 8. AURELI SIRVENT GARCIA. Nascut a Lleida, fa anys que és resident a Cambrils, concretament al Barri del Raval de Gràcia. Director d’operacions, especialista en logística i recursos per al transport, en l’actualitat ha creat la seva pròpia empresa de drons, que porta per nom Sirgar, que ofereix serveis agrari-industrials.
 9. PABLO ARROGANTE ARROGANTE. Nascut a Castella, ha realitzat tota la seva activitat professional a Suïssa. Des de fa més de deu anys resideix al barri d’Els Ametllers a Vilafortuny on gaudeix de la seva jubilació amb la seva dona i el seu fill.
 10. NEUS BOSQUET PUJOL. Mestra jubilada, ha estat Directora de l’Escola Marinada i de l’institut de Secundària Ramon Berenguer IV. Viu al Barri de La Perellada i actualment és voluntària dels Amics de la Gent Gran a la Residència Baix Camp, tenint com a prioritats recolzar els àmbits de l’educació i dels serveis socials, també des de les respectives sectorials del NMC.
 11. FRANCISCO MUÑOZ SERRANO. Després dels seus estudis a l’Escola d’Hosteleria i Turisme ha continuat molt vinculat al Barri de La Llosa. Havent treballat a l’Aeroport de Reus actualment és carter a Correus. Voluntari al servei de la Creu Roja i de l’Associació Una mano amiga. Membre de la Secció Jove del NMC.