.

Lluís Abella amb els alstres quatre membres de la llista

L’alcaldable de Junts per Cambrils, Lluís Abella, farà públic aquest dilluns els noms dels cinc primers candidats de la seva candidatura. Abella, que en les setmanes vinents desvetllarà la totalitat de candidats que conformaran la llista municipal, ha optat per una llista renovada i transversal, en la que només repeteixen dos noms dels 4 regidors actuals que el grup municipal te al consistori.

Lluís Abella, va néixer a Cambrils l’any 1964. Va cursar estudis de Gestió administrativa i actualment és Cap Administratiu. L’any 2011 va demanar excedència forçosa per càrrec entrant a l’Ajuntament de Cambrils, fins a l’actualitat. Ha estat regidor d’Esports i Festes, d’Hisenda i Cadastre i 4rt tinent d’Alcalde i regidor de Cultura i Festes en aquest últim mandat.Ha estat sempre molt activament vinculat a l’esport, com a porter als Clubs de futbol i futbol sala de Cambrils i actualment forma part del Club Vogadors de Cambrils. Ha col·laborat molts anys escrivint a la Revista Cambrils, del qual n’és subscriptor i és soci d’entitats culturals com el Centre d’Estudis Cambrilencs i la Coral Verge del Camí.

La número dos de la llista serà Marta Borràs. Té 48 anys. Viu i treballa a Cambrils. Mare de dos fills, és llicenciada en Ciències Biològiques i en Administració d’Empreses. Ha treballat d’administrativa i actualment desenvolupa la seva activitat en el sector de la restauració, juntament amb el seu marit.En el mandat 2011-2015 va formar part de l’equip de govern i va desenvolupar les seves tasquesen les regidories de Salut, Igualtat i Inclusió.És membre de la junta de la Xarxa del Port, creu en l’associacionisme “com a forma de treballar per a aconseguir un bé per a un conjunt”. Seguirà a Borràs, Juan Maria Artigau, actual regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Cambrils. Artigau, qui va ser militant d’Unió Democràtica fins a la seva dissolució va néixer a Cambrils fa 62 anys. Professional del sector industrial, viu i treballa a Cambrils i fa més de 32 anys que està vinculat al món de la política. Encara aquesta nova etapa satisfet de la feina feta en les dues regidories que ha encapçalat i amb ganes de finalitzar projectes endegats durant l’últim mandat. El número 3 l’ocuparà la Maria Lluïsa Gené.

Nascuda a Cambrilsl’any 1974 éspresidenta del PDCAT Cambrils. Doctora enPatrimoni, Art i Societat per la Universitat Rovira i Virgili, llicenciada en Història idiplomada en Restauració i Conservació de béns Culturals. Fa 10 anys que treballa a la Diputació de Tarragona i, forma part de l’equip de professors de l’Escola d’Art i Dissenya Tortosa.

L’àmbit de la cultura i l’educació és amb el sector que més vinculada es sent. Vol formar part de l’equip de Junts per Cambrils perquè creu que la “la cultura, l’art i la societat van de la mà, i ens cal una cultura inclusiva, una pedagogia cap al reconeixement de la nostra gent, el seu treball i el nostre entorn, per crear un futur millor”.Tanca les cinc primeres posicions de la llista, Jordi Sánchez. Nascut a Cambrils l’any 1994, és membre del PDECAT i la JNC. És tècnic en Guia, Informació i Assistència turística per l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. Treballa com a Auxiliar Administratiu al Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, molt implicat en el teixit associatiu i cultural del municipi de la mà d’entitats com la Colla Gegantera Tota l’Endenga, l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle o la Penya Barcelonista.