.

.

TOTS 21

Falten 24 hores per conèixer l’abast de la convocatòria electoral més important en la història recent de Catalunya, i enmig de les incerteses comença a destacar la solidesa de tota una logística electoral, precària però efectiva, per part de la Generalitat, així com un compromís cívic sòlid com una roca dels ciutadans partidaris del dret a decidir. La situació, però, gens de ser normal és volàtil i cada hora hi ha joc d’acció i reacció entre l’Estat espanyol i els ciutadans compromesos ocupant les seus dels col·legis electorals. En aquest sentit, i a expenses de canvis de darrera hora, els centres designats on poder anar a exercir el dret al vot a Tarragona ciutat han patit diversos canvis respecte al primer llistat fet públic pel Govern català davant de les pressions i amenaces exercides des de la Fiscalia General de l’Estat i el seu substitut en l’alineació titular de Mariano Rajoy, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Fonts de les diverses entitats que col·laboren en l’organització de la diada d’aquest diumenge han accedit a concretar quins són els centres electorals designats com a tals a aquestes hores de dissabte. El llistat definitiu és el següent:

Casal Cívic Camp Clar

CIFO (el centre de formació professional Mare Nostrum, destinat a cobrir l’àrea de Llevant)

Institut Torreforta

Colla Jove

Escola Oficial d’Idiomes

Institut Comte de Rius

Escola Tarragona

Institut Martí Franquès

Institut Camp Clar

Institut Pons Icart

Institut Sant Pere i Sant Pau

Institut Tarragona

Residència La Mercè

Institut Pont del Diable

Serveis territorials de Cultura

Serveis territorials de Sanitat (Maria Cristina)

Serveis territorials d’Urbanisme (Plaça dels Carros)

Els canvis de darrera hora són els següents:

Als que tocava votar a Vidal i Barraquer, cal fer-ho al Martí Franquès.

Als que tocava votar al CAP Jaume I, ho han de fer a l’Escola Oficial d’Idiomes

Als que tocava votar a l’escola d’adults Josepa Massanés, ho han de fer ara a la delegació dels serveis territorials de Sanitat.