.

.

TOTS 21


Aproximadament unes 400 persones van passar, en algun moment de la nit, per gaudir de les degustacions gastronòmiques i de l’Escenari Obert . Foto: cedida.

Prop de 400 persones van acostar-se, en diferents moments de la nit, a l’Espai La Palmera per gaudir de les degustacions gastronòmiques del ‘Yo Pongo’ Internacional de Tarragona, que ahir va arribar a la 8a edició consolidant un model de trobada que cada any aplega a nous seguidors, com confirmen les xifres de participació.

Enguany, la cultura del continent africà ha estat la gran protagonista de l’esdeveniment. Els assistents que ahir es van acostar a l’Espai La Palmera van tenir l’ocasió de tastar diferents plats dels diferents països d’aquest continent.

A més d’una degustació de te sahrauí, prop d’una vintena de persones van oferir els seus plats per a compartir, fet que demostra la força de l’intercanvi cultural de l’acte i un dels objectius d’aquesta, que no és altre que el de superar els murs entre cultures.

La 8a edició del ‘Yo Pongo’ Internacional va comptar amb les actuacions de l’Escenari Obert, en el que van participar fins a 5 formacions musicals locals i internacionals i que va recollir des dels sons de grups locals de Tarragona, fins a balls de bollywood i una exhibició de dansa africana.

Un dels grans atractius musicals de la nit va ser el concert de l’artista Yacine Belahcene, una formació que navega per la Mediterrània reclamant la seva musicalitat sense complexos amb sonoritats que ressonen als ports d’Alger, Marsella o Barcelona, llunyanes però banyades pel mateix mar, fugint de qualsevol estereotip construït sense cap base, fruit dels prejudicis dels nostres barris i ciutats; amb una posada en escena elèctrica i vibrant.