.

.

TOTS 21


Imatge d'arxiu de l'Institut de Constantí. Foto: Cedida

Imatge d’arxiu de l’Institut de Constantí. Foto: Cedida

Del 14 al 22 d’octubre, l’AFA de l’Institut de Constantí organitza la Setmana Bio per a l’alimentació ecológica. Els dies 14, 17 i 18  d’octubre es realitzaran curses d’orientació amb un recorregut pel municipi buscant les 10 raons per consumir aliments ecològics i de proximitat. La primera cursa, prevista per aquest dissabte dia 14, de 11.00 a 13.00 hores, s’adreça a tots els infants del municipi, mentre que les curses del dimarts 17 i dimecres 18 d’octubre, de 16.00 a 18.30 hores, comptaran amb la participació de l’alumnat de l’Institut.

La cursa consisteix en buscar els punts relacionats amb les 10 raons per a consumir aliments ecològics, i s’han creat tres recorreguts diferents on els infants podran anar sumant punts fins omplir una butlleta sencera. Un cop s’hagi completat la butlleta tornaran a l’Institut on se’ls oferirà un obsequi i un petit refrigeri. Aquesta és la primera vegada que l’AFA de l’Institut de Constantí s’ha sumat a aquesta celebració. Per participar cal fer reserva prèvia, amb un màxim 10 parelles per cursa. Contacte: afa@institutdeconstanti.cat . L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Unió de Botiguers de Constantí i la Cooperativa Agrícola Sant Isidre.

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment que promou del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, en el que es celebren tot un conjunt d’activitats arreu del territori amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques a tota la població. El programa d’activitats és molt variat i la seva proposta i organització va a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu.

V.Tapias