.

.

TOTS 21


Capturta de la nova web de l'ICS

Capturta de la nova web de l'ICS

Demanar dia i hora de visita amb el metge de família, consultar la cartera de serveis d’un centre de salut i de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona (HJ23) o conèixer quins són els programes comunitaris de salut del centre d’atenció primària més proper són algunes de les gestions que facilita el nou lloc web de la Gerència Territorial de l’Institut Català de la Salut (ICS) al Camp de Tarragona i que ja es troba disponible a Internet a partir d’avui mateix.

A l’adreça www.icscampdetarragona.cat els usuaris de l’HJ23 i de la xarxa d’atenció primària a les sis comarques del Camp ja poden informar-se i realitzar algunes gestions en línia. El lloc web manté la mateixa adreça que l’anterior versió, però amb una imatge i estructura completament renovades.

L’HJ23 i l’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona donen servei als ciutadans a través del centre hospitalari de referència en el territori i de 20 equips d’atenció primària, amb una població de gairebé 600.000 persones repartides en 130 municipis. Per aquest motiu, el nou web incorpora un cercador amb l’objectiu de facilitar al màxim la cerca d’un determinat centre de salut o d’una determinada àrea assistencial hospitalària i dels seus corresponents equips professionals.

El web, elaborat per professionals de l’ICS al Camp de Tarragona, inclou notícies relacionades amb la institució, una agenda d’activitats adreçades al públic en general i als professionals de la salut, informació útil per als ciutadans i enllaços d’interès amb serveis i campanyes del Departament de Salut, l’Institut Català de la Salut i altres organitzacions sanitàries.

Aquest lloc web (www.icscampdetarragona.cat) és un portal de la Gerència Territorial de l’ICS al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. S’ha renovat i s’ha dotat del mateix disseny i estructura que l’altre portal de la gerència en el territori (www.icsebre.cat), que ara fa quasi un any es va posar en funcionament.