TOTS 21

Joan Diaz, cap de llista d'ERC al Catllar

Joan Diaz, cap de llista d’ERC al Catllar

La Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya al Catllar ha triat l’independent Joan Díaz Rull com a candidat a l’alcaldia del municipi. L’assemblea el va elegir per unanimitat per encapçalar la candidatura que ERC presentarà a les eleccions municipals del 24 de maig, amb la intenció de recuperar la representació al consistori que va tenir fins a l’any 2007.

Nascut al Catllar el 1977, casat i pare de dues filles de 4 i 6 anys, Joan Díaz Rull és enginyer de camins, canals i ports per la Universitat Politècnica de Catalunya, té el post grau universitari en Gestió d’Empreses d’Obra Pública i Màster de Formació de Professorat de Secundària. Ha treballat en diversos càrrecs d’enginyer per FCC Construcción SA del 2003 al 2011; va ser entre 2011 i 2012 cap del departament d’estudis i obres de la territorial Catalunya Sud de SOREA. Actualment és treballador autònom.

Ha estat portaveu de la plataforma Salvem el Gaià, de la qual encara forma part, és vocal de l’Associació Terres del Gaià i de l’Associació Mediambiental la Sínia. Va ser membre de la Unió Musical de Tarragona i dels Xiquets de Reus.